Monday, December 17, 2007

Konvokesyen Kak Long Liza..

Setelah sekian lama baru la ni dapat gambor konvo liza..
tapi apakan daya wat masa ni 2 gambar ni je linda dpt masukkan..
sorry la along..pic yg transfer kat laptop abg fadil tak dapat nak amik lagi..
laptopnye kene virus lak..he hee
nanti ada kesempatan lain kak ngah masukkan lagi yer.. ;)
anyway..TAHNIAH untuk Liza..
Semoga lepas ni lebih bersemangat study..
Chaiyoo..!!




Wednesday, November 28, 2007

Monday, November 5, 2007

Faeez Nyanyi Sempena Abah Bersara

video

Beraya Di "Rumah Baru" Uda

Haaa...yang ni gambar2 sepanjang open house kat umah uda..tak byk gambar..yang ni gambar drp henpon linda ngan yan jer..makanye faham2 udah la yer..hik hikk

Sepatutnya ada 3 acara malam ni..open house, mesyuarat keluarga & meraikan hari jadi Izzati dan Pak Lang [ 19 Oktober 2007]

Nanti Linda update balik yer... ;) Buat masa ni kite tgk2 ape yang ada dulu..
hihihi...




Acara Mari Bergambar..He he..










Wednesday, October 31, 2007

Raya Lagi Ker...???



Assalamualaikum semua..mintak sorry la 'ekk setelah sekian lame baru la ni dan
nak update blog nie..he he he..
Tanpa berlengah2 lagi..mari kite lihat beberapa aktviti raye pertame.
[mcm byk je...hihi]


seperti biasa sesi bersalaman slps solat raye..


maaf zahir & batin pada semua
keluarga ku yang tercinta


cenyummm!!

wah..wah..oren sungguh keluarga alang...[he he..]


sufi mengontrol keensemannya..mane leh lawan uda [hik hik]


ni pun spt biasa laa..kuarga wan chu dtg beraye ke umah wan..



sila la menjamu selera yer....hihihi

Monday, October 1, 2007

Berbuka Di Umah Achik...

Terima kasih kepada achik yang sudi menjamu kitorang makan..
Antara juadah yang ada Sabtu Lepas..
Nasi Lemak, Kuih Muih, Mertabak, Buah2 an, dsb..
Dah Kate Berkumpul Reramai Kene La Ada Sesi Bergambarkan..
Jom Kita Layannnn....!!

Mak Uda & Mak Itam Menyediakan Mertabak...


Linda & K.Long Liza Sempat Bergambor Sementara
Tunggu Waktu Berbuka...he he
Ni Antara Lauk Pauk Nasi Lemak..
Nasinye takyah la tunjuk kan..he he..

Wah..wah Sufi, tak abis makan lagi..
wan, uda, mak long & pak itam borak2 dia relax je layan perut..
he he he...

Senyum Sket... Klik..klik..[ munyik camera hp]


Kontrol Encem Sket...He he..
Rancak sungguh Pak Itam, Pak Long & Abg Fadil Borak..
Uda, Achik ngan Sufi Sempat Gak Pandang Camera...
he he he..

Friday, September 21, 2007

Hari bersejarah mak itam..

Tarikh: 26/8/2007
Venue: UPM


Setelah bertahun-tahun, akhirnya mak itam berjaya jugak menggengam ijazah sarjana. Lega memang lega.. Alhamdulillah...





Uda, bila nak buat Phd pulak? Pak itam insyaAllah nak sambung buat master dia...



Mak itam tak pandai nak bercerita... let the photos tell the story..
My strength and soulmate....









Khadeejah tak de..kena tinggal..


















Thanks kak su for the bouquet...merasa jgk mak itam dpt bunga...









Berfikiran Positif





Tuesday, September 11, 2007

Satu Petang Di Pantai Kelanang

Chak..!!

Hari ni nak tunjuk beberapa keping gambar masa kitorang p pantai kelanang..
alaaa...petang lepas kenduri kat umah wan tu...masa ada orang tu p PD tu...
kita leh p kelanang je laa...ekekeke


Macam meriah la gak..eh..!! mmg meriah laa...walaupun tak mandi manda..he hee..
Ramai gak yang menjoEnkan diri..linda adik badik..pak andak sekeluarga, mak usu n anak2..pastu ada anak2 uda n shahira...


Ok la, tu je...selamat tgk gambor...^_^\/


Sempat bergambor...senyummm....!!


Klik..klik..klikk...

Seronok dak2 tecit ni main pasir...

ecececece...pantang nampak camera dak berdua ni..

ewah..ewah...ape je la yang ditengoknye tu...